Search

In Stock

Vitamin B12 100 Kapsula

E rëndësishme për prodhimin e energjisë, shëndetin metabolik dhe prodhimin e qelizave të kuqe të gjakut.
Mbështet shëndetin kardiovaskular duke ndihmuar në balancimin e niveleve të homocisteinës
Për mbështetje të sistemit nervor

800.00L

Vitaminë për shëndetin vaskular dhe energji, për mbështetje të sistemit nervor. Vitamina B12 zakonisht lidhet me energjinë, sepse luan një rol jetik në formimin e qelizave të kuqe të gjakut që dërgojnë oksigjen në të gjitha pjesët e trupit. Ai gjithashtu mbështet shëndetin kardiovaskular duke punuar me vitaminën B6 dhe acidin folik për të ndihmuar në neutralizimin e homocisteinës. Ndërsa marrja adekuate e B12 është e rëndësishme për të gjithë, suplementet mund të jenë veçanërisht të dobishme për disa vegan, sepse vitamina gjendet kryesisht në ushqimet me bazë shtazore.

PERDORIMI I SUGJERUAR:
Si një shtesë diete, merrni një kapsulë në ditë me ujë.

PARALAJMËRIM:
Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Mos e përdorni nëse vula është e thyer. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

1 Capsule % Daily Value
Vitamin B12 (as cyanocobalamin) 500 mcg  20,833%
 

Back to Top
Product has been added to your cart