Search

In Stock

Riboflavin 100 MG 100 Kapsula

Mbështet metabolizmin e energjisë
Mbështet funksionin e shëndetshëm të tiroides
Lëndë ushqyese thelbësore për shëndetin e shikimit

1,050.00L

Për të mbajtur trupin tuaj në gjendjen A-1, keni nevojë për një furnizim të mirë ditor të vitaminës B2!
Më i njohur për rolet e tij vendimtare në funksionin e tiroides dhe metabolizmin e energjisë, është gjithashtu thelbësor për shikim të shëndetshëm.
Kapsulat tona të vitaminës B2 ofrojnë 100 mg riboflavinë të pastër për të përmbushur edhe kërkesat më të larta ushqyese.

PËRDORIMI I SUGJERUAR:
Si një shtesë diete, merrni një kapsulë në ditë me ushqim dhe ujë.

PARALAJMËRIM:
Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore.
Mbajeni larg fëmijëve. Mos e përdorni nëse vula është e thyer. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

Serving Size 1 Capsule

Amount Per Serving % Daily Value
Riboflavin USP (vitamin B2)

100 mg
7,692%

Back to Top
Product has been added to your cart