Search

In Stock

L-Citrulline 60 Kapsula

  • Promovon prodhimin e oksidit nitrik për të rritur qarkullimin e muskujve
  • Ndihmon në eliminimin e lodhjes

1,520.00L

Maksimizoni energjinë tuaj me Swanson Ultra Pharmaceutical Grade L-Citrulline. Si një lojtar kyç në ciklin e uresë, L-citrullina rrit prodhimin e energjisë qelizore duke ndihmuar në eliminimin e nënprodukteve metabolike që mund të shkaktojnë lodhje. Ai gjithashtu vepron si një pararendës i oksidit nitrik, duke mbështetur qarkullimin e shëndetshëm në indet e muskujve. Kapakët tanë të perimeve përmbajnë L-citruline të klasës farmaceutike Kyowa Quality™, e prodhuar nëpërmjet një procesi fermentimi të pronarit që siguron pastërti dhe fuqi të qëndrueshme.

PÊRDORIMI I SUGJERUAR:
Si një shtesë diete, merrni një kapsulë vegjetale një deri në dy herë në ditë me ujë.

PARALAJMËRIM:
Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve.

Supplement Facts

Serving Size 1 Veggie Capsule

Amount Per Serving % Daily Value
Kyowa Quality™ L-Citrulline

850 mg
*

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart