Search

In Stock

Zinc & C Lozenges me Elderberry & Echinacea

Mbështetje e shumëanshme për funksionimin e shëndetshëm të sistemit imunitar
Formula 4-në-1 përfshin elderberry, echinacea, zink dhe vitaminë C
Pastile e shijshme me aromë agrume
Etiketim transparent – nuk ka përbërës të fshehur pas përzierjeve të pronarit

670.00L

Përtëritni shëndetin tuaj imunitar me Swanson Zinc & C lozenges! Kjo përzierje vitaminash, mineralesh dhe bimësh është një formulë 4 në 1 që përmban vitaminë C, zink, manaferrë dhe echinacea të njohura me kohë, të gjitha që punojnë së bashku për të mbështetur funksionin e shëndetshëm të sistemit imunitar.

Si një shtojcë gjithnjë e më popullore për mbështetjen e imunitetit, ne kemi përfshirë zinkun për të inkurajuar prodhimin e qelizave vrasëse natyrore (NK) dhe për të forcuar sistemin tuaj imunitar. Ky mineral thelbësor gjithashtu promovon aktivitetin antioksidues për të luftuar radikalet e lira dhe për të promovuar integritetin e qelizave dhe indeve. Të kombinuara me vitaminë C të pasur me antioksidantë, këta përbërës ofrojnë një fuqi të përfitimeve shëndetësore imune.

Ne kemi shtuar ilaçin tradicional bimor echinacea, i cili mbështetet për vetitë e tij imun-mbështetës për shekuj me radhë, si dhe një i preferuar i klientit – manaferra – për mbrojtje antioksiduese dhe një mbështetje të shtuar për sistemin mbrojtës të trupit tuaj. Elderberry ynë është një ekstrakt i standardizuar në 15% polifenole dhe 5% flavonoid.

Jo vetëm që këto tableta janë të ngarkuara me ndihmës imuniteti, ato janë gjithashtu të shijshme me aromën e tyre të agrumeve dhe duhet të merren vetëm një herë në ditë. Mbani shëndetin imunitar të mbyllur, të ngarkuar dhe të gatshëm për veprim me Swanson Zinc & C lozenges.

PËRDORIMI I SUGJERUAR:
Si një shtesë diete, shpërndani një tabletë në gojë dy herë në ditë. Nëse dëshironi, mund të konsumohen të dy pastilat në të njëjtën kohë. Marrja e zinkut me stomakun bosh mund të shkaktojë shqetësime në stomak tek disa njerëz.

PARALAJMËRIM:
Vetëm për të rriturit. Mos e merrni këtë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji. Konsultohuni me ofruesin tuaj të kujdesit shëndetësor përpara përdorimit nëse keni një gjendje autoimune, po merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore.

Supplement Facts

Serving Size 1 Lozenge

Amount Per Serving % Daily Value
Vitamin C (as ascorbic acid)

100 mg
111%
Zinc (from zinc oxide, zinc gluconate, zinc chelate)

25 mg
227%
Echinacea purpurea Powder (aerial parts)

20 mg
*
Elderberry Extract (Sambucus nigra) (fruit) (standardized to minimum 15% polyphenols and 5% flavonoids)

20 mg
*

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart