Search

In Stock

Vitamin B12 30 Kapsula

Mbështet metabolizmin e energjisë.

E domosdoshme për një sistem nervor të shëndetshëm.

E rëndësishme për formimin e qelizave të kuqe të gjakut.

550.00L

Promovoni energjinë dhe shëndetin kardiovaskular me Swanson Vitamin B12! Kjo vitaminë thelbësore ndihmon në formimin e qelizave të kuqe të gjakut që dërgojnë oksigjen në të gjitha pjesët e trupit, gjë që nga ana tjetër nxit energjinë. Ai gjithashtu mbështet shëndetin kardiovaskular duke punuar me vitaminën B6 dhe acidin folik për të ndihmuar në neutralizimin e homocisteinës së dëmshme. Ndërsa marrja adekuate e B12 është e rëndësishme për të gjithë, suplementet mund të jenë veçanërisht të dobishme për vegan, sepse vitamina gjendet kryesisht në ushqimet me bazë shtazore.

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë në ditë me ujë.

Paketimi: 30 Kapsula

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

Serving Size 1 Capsule

1 Capsule % Daily Value
Vitamin B12 (as cyanocobalamin)  500 mcg 

20,833%

Back to Top
Product has been added to your cart