Search

In Stock

Vitamin B6 100 MG 100 Kapsula

Mbështet prodhimin e energjisë dhe mirëqenien e përgjithshme kardiovaskulare
Ruan funksionin e shëndetshëm të sistemit nervor
Mbështet metabolizmin normal të yndyrës dhe proteinave

720.00L

Vitamina B6 njihet edhe si Pyridoxine është një nga 8 vitaminat B. Vitamina B6 Swanson ofron shumë përfitime për organizmin. Ndër shumë funksione vitale rrol kyç ka në zhvillimin dhe rritjen normale, mbështet ndarjen normale të karbohidrateve, proteinave dhe yndyrave, duke luajtur një rol thelbësor në metabolizmin e energjisë. Ruan funksionin e shëndetshëm të sistemit nervor, promovon shëndetin kardiovaskular. Çdo kapsulë jep 100 mg vitaminë B6.

PËRDORIMI I SUGJERUAR:
Si një shtesë diete, merrni një kapsulë në ditë me ujë.

PARALAJMERIM:
Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Mos e përdorni nëse vula është e thyer. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

1 Capsule % Daily Value
Vitamin B-6 (from pyridoxine HCI) 100 mg 5,882%

Back to Top
Product has been added to your cart