Search

In Stock

Uva Ursi Leaf 60 Kapsula

Bimë vendase amerikane përdoret tradicionalisht për të mbështetur shëndetin e traktit urinar.

970.00L

I njohur gjithashtu si bearberry, është përdorur në mjekësi që nga shekulli II. Amerikanët vendas e përdorën atë si një ilaç për infeksionet e traktit urinar. Në fakt, deri në zbulimin e ilaçeve sulfa dhe antibiotikëve, uva ursi ishte një trajtim i zakonshëm për infeksionet e lidhura me fshikëzën.

Swanson Uva Ursi është një burim ekonomik i mbështetjes për shëndetin e veshkave dhe traktit urinar. Ofron mbështetje potente prej 450 mg për çdo kapsulë.

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni dy kapsula dy deri në tre herë në ditë me ujë.

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mos e merrni këtë produkt nëse keni sëmundje renale ose probleme me tretjen. Nuk rekomandohet për përdorim afatgjatë. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë

Supplement Facts

2 Capsules % Daily Value
Uva Ursi (Arctostaphylos uva ursi) (leaf) 900 mg *
*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart