Search

In Stock

Ultimate Immune Defense 60 Kapsula

  • Një kombinim i formuluar nga ekspertët e përbërësve që mbështesin imunitetin
  • Ofron mbrojtje gjithëpërfshirëse të sistemit imunitar
  • Përmban 1000 mg vitaminë C dhe 5000 IU (125 mcg) vitaminë D

950.00L

Përballoni sfidat sezonale me Swanson Ultimate Immune Defense, një kombinim 4-në-1 i lëndëve ushqyese të besueshme që mbështesin shëndetin imunitar.
Ultimate Immune Defense përmban një sasi të madhe të vitaminave C dhe D së bashku me zink dhe manaferrë për të mbuluar të gjitha bazat tuaja për shëndetin imunitar.

PËRDORIMI I SUGJERUAR:
Si një shtesë diete, merrni dy kapsula në ditë me ushqim dhe ujë.

PARALAJMËRIM:
Vetëm për të rriturit. Mos e merrni këtë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj të kujdesit shëndetësor përpara përdorimit nëse jeni duke marrë ndonjë medikament me recetë ose nëse keni një gjendje mjekësore, veçanërisht hiperkalcemi ose çrregullime të veshkave. Ky produkt duhet të përdoret nën mbikëqyrjen e një profesionisti të kujdesit shëndetësor për të monitoruar nivelet e vitaminës D në gjak. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Nuk është menduar për përdorim nga fëmijët

Supplement Facts

Serving Size 2 Capsules

Servings Per Container 30

Amount Per Serving % Daily Value
Vitamin C (as ascorbic acid) 

1,000 mg
1,111%
Vitamin D3 (as cholecalciferol) 

125 mcg
625%
Zinc (from zinc picolinate) 

15 mg
136%
Elderberry Extract (Sambucus nigra) (fruit) 

100 mg
*

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart