Search

In Stock

Tri-Fiber Complex 100 Kapsula

Mbështet rregullsinë e zorrëve
Ndihmon me kapsllëkun e herëpashershëm
Mbështet ekuilibrin e sheqerit në gjak
Ruan nivele të shëndetshme të kolesterolit tashmë brenda kufijve normalë

1,050.00L

Bëni gjënë e duhur për zemrën dhe zorrën tuaj të trashë—bëjeni Swanson Premium Tri-Fiber Complex pjesë të regjimit tuaj të përditshëm. Një furnizim i mirë ditor i fibrave dietike është thelbësor për shëndetin kardiovaskular dhe për ruajtjen e funksionit normal të zorrëve. Fatkeqësisht, shumica prej nesh nuk marrin fibra të mjaftueshme në dietën tonë të rregullt. Këtu mund të ndihmojë Kompleksi Tri-Fiber. Kjo formulë e bën të lehtë marrjen e fibrave që ju nevojiten çdo ditë duke kombinuar psilium, krunde tërshëre dhe pektinën e mollës në kapsula të përshtatshme.

PËRDORIMI I SUGJERUAR:
Si një suplement dietik, merrni dy kapsula dy herë në ditë me 8 ons ujë.

PARALAJMËRIM:
Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj të kujdesit shëndetësor përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore.

Supplement Facts

Serving Size 2 Capsules

Servings Per Container 50

Amount Per Serving % Daily Value
Calories

5
Total Carbohydrate

1 g
0%
Dietary Fiber

<1 g
2%
Psyllium Powder

750 mg
*
Oat (Avena sativa) Bran

710 mg
*
Apple Pectin Powder

40 mg
*

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart