Search

In Stock

Transit Doux 125 ml

Më i butë dhe më i hollë se mjalti se perimet me sheqer të prodhuara në Meksikë përmbahen në të gjitha formulimet e shurupit PEDIAKID®. Përbëhet nga sheqerna natyralë, të parafinuar, duke i dhënë cilësi të veçanta ushqyese.

1,050.00L

Shishe 125 ml.

 Një risi ekskluzive: Nektari Agave

Më i butë dhe më i hollë se mjalti se perimet me sheqer të prodhuara në Meksikë përmbahen në të gjitha formulimet e shurupit PEDIAKID®. Përbëhet nga sheqerna natyralë, të parafinuar, duke i dhënë cilësi të veçanta ushqyese.

Pa gluten – Pa alergjen – Pa përbërës me origjinë shtazore – Pa OMGJ – Pa shije apo ngjyra artificiale – Pa konservues.

Udhëzime: I përshtatshëm për fëmijët që fillojnë në fazën e parë të shkëputjes nga gjiri e lart.

  • Para moshës 5 vjeç: Merrni 5 ml, 2 herë në ditë pas ngrënies.
  • Pas 5 vjetësh: Merrni 10 ml, 2 herë në ditë pas ngrënies.

Trajtim 10-ditor, i rinovueshëm disa herë në vit nëse është e nevojshme.

Rekomandime: Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve. Mbroni nga nxehtësia dhe lagështia. Të shoqërohet me një dietë të ekuilibruar dhe të shëndetshme. Këshillohet fuqimisht të mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Përdoret më së miri para datës së skadencës. Ruani në frigorifer dhe konsumohet brenda 30 ditëve nga hapja e parë.

Informations nutritionnelles moyennes 4 cuillères à café (20 ml)
Fibres prébiotiques d’acacia Fibregum™ 3,6 g
Extrait de Figue (Ficus carica)  365 mg
Extrait de Pruneau (Prunus domestica) 365 mg
Extrait d’Artichaut (Cynara scolymus) 365 mg
Extrait de Tamarin (Tamarindus indica) 365 mg
Extrait de Rhubarbe (Rumex crispus) 365 mg
Magnésium 0.56 mg (AR*)

Back to Top
Product has been added to your cart