Search

In Stock

Toux Seche & Grasse 125 ml

PEDIAKID® toux sèche et grasse sirup është i përshtatshëm për moshat 6 muaj e lartë. Përmban formulë ekskluzive me prebiotic fibra acacia, glycerine vegjetale dhe ekstrakte të bimëve për të qetësuar kollën dhe dhimbjen e fytit.

1,050.00L

Lehtëson kollën qetëson fytin e irrituar
  • Qetëson kollën (e thatë ose e lagësht)
  • Qetëson dhimbjen e fytit
  • Bërë me ekstrakte bimore (trumë, delli, helichrysum, dredhkë dhe pelargonium)

PEDIAKID® toux sèche et grasse sirup është i përshtatshëm për moshat 6 muaj e lartë. Përmban formulë ekskluzive me prebiotic fibra acacia, glycerine vegjetale dhe ekstrakte të bimëve për të qetësuar kollën dhe dhimbjen e fytit.

Fibrat e acacia krijojnë një shtresë mbrojtëse në membranën mukoze duke qetësuar çdo acarim dhe duke e mbrojtur atë nga kërcënimet e jashtme. Glicerina vegjetale ka veti lubrifikante, hidratuese dhe zbutëse që përmirësojnë hidratimin e mukusit, duke lehtësuar kështu ekspektorimin fiziologjik dhe qetësimin e acarimit.

Shurupi PEDIAKID® Toux sèche & grasse përmban ekstrakte bimore të njohura tradicionalisht për të trajtuar simptomat e kollës (Thyme, plantain, ivy, helichrysum, pelargonium). Me një aromë të shijshme natyrale limon.

Udhëzime: Tundeni përpara hapjes.

> Nga 6 muaj deri në 5 vjeç: Merrni një dozë 5 ml duke përdorur kapakun matës, një deri në katër herë në ditë.

> Pas moshës 5 vjeç: Merrni një dozë 10 ml duke përdorur kapakun matës, dy deri në katër herë në ditë. Doza e fundit duhet të merret menjëherë para gjumit.

Paralajmërim: Nëse simptomat vazhdojnë pas 5 ditësh ose në rast gripi, konsultohuni me mjekun tuaj. Mos e përdorni nëse jeni alergjik ndaj një ose disa komponentëve, ose nëse jeni nën trajtim mjekësor për fytin, përveç nëse këshillohet nga një mjek. Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve. Të ruhet larg nxehtësisë dhe lagështisë. Më e mira para datës së skadencës. Ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 15 ditëve nga hapja e parë.

Ingrédients : Fibres prébiotiques d’acacia FibregumTM (10%),Eau, sirop d’agave, glycérine végétale (10%), extrait hydroglycériné de plantes (Thym, Plantain, Lierre, Pélargonium), acide citrique, gomme xanthane, arôme naturel citron, extrait d’Hélichryse.

FibregumTM est une marque déposée de Nexira.

Back to Top
Product has been added to your cart