Search

In Stock

Synergistic Eye Health 60 Softgels

Ofron mbrojtje antioksiduese nga drita blu e pajisjes dixhitale për shëndetin makular
Përmban luteinën nga ekstrakti i kumakit në fuqinë maksimale të përdorur në studimet e shëndetit të shikimit, plus OmniXan® zeaxanthin nga paprika – një shuarës i fuqishëm plotësues i radikalëve të lirë
Vetitë antioksiduese ndihmojnë në mbrojtjen e trurit dhe organeve të tjera kundër radikaleve të lira për të nxitur njohjen dhe plakjen e shëndetshme

1,090.00L

Është vlerësuar se 90% e asaj që mësojmë gjatë jetës sonë mësohet përmes përdorimit të syve. A nuk do të ishte një gabim i tmerrshëm të merrnit si të mirëqenë shëndetin e syve tuaj të palodhur? Lodhja nga dielli, lodhja e syve, drita e pajisjes dixhitale dhe mungesa e lëndëve ushqyese në dietë mund të çojnë në dëmtim të syve tuaj nga radikalet e lira—Swanson Synergistic Eye Health mund të ndihmojë.

Luteina dhe zeaxanthin janë dy karotenoidet e vetme që trupi juaj zgjedh për mbrojtjen e syve. Një nga aftësitë më të rëndësishme të zeaksantinës dhe luteinës është filtrimi i dritës së diellit blu gati në UV, potencialisht gjatësia valore më e dëmshme e dritës së dukshme, në qelizat e makulës së retinës të ndjeshme ndaj dritës. Drita e diellit është burimi më i madh i dritës blu. Burimet artificiale të dritës blu përfshijnë dritën fluoreshente, televizorët LED, monitorët e kompjuterëve, telefonat inteligjentë dhe ekranet e tabletave. Ne jemi të ekspozuar shpesh ndaj dritës blu përmes ekraneve dixhitale që janë bërë të kudogjendura në jetën moderne. Luteina dhe zeaxanthin ofrojnë mbështetje për shëndetin e syrit duke thithur dritën blu.

Luteina dhe zeaksantina grumbullohen në makulë, pjesa e retinës përgjegjëse për shikimin qendror, ku ndihmojnë në formimin e pigmentit makular. Vetitë e tyre antioksidante ndihmojnë në mbrojtjen e makulës dhe indeve të tjera të syrit dhe ndihmojnë në ruajtjen e syve të shëndetshëm, gjë që është veçanërisht e rëndësishme ndërsa plakemi. Luteina dhe zeaksantina gjenden në përqendrime të larta jo vetëm në retinë, por edhe në tru ku veprojnë si antioksidantë për të mbështetur shëndetin kognitiv. Këto lëndë ushqyese thelbësore ndihmojnë në ruajtjen e funksionit të shëndetshëm të trurit dhe aftësive njohëse gjatë gjithë jetës. Trupi juaj nuk mund të prodhojë vetë luteinën ose zeaksantinën, duke lënë dietën dhe suplementet si mjetin e vetëm për të përvetësuar këto antioksidantë vitalë për shikimin. Swanson Synergistic Eye Health jep luteinë dhe zeaksantinë të tretshme në yndyrë në xhelat e butë të vajit të lulediellit për absorbueshmëri më të mirë.

PËRDORIMI I SUGJERUAR:
Si një shtesë diete, merrni një xhel të butë në ditë me ushqim dhe ujë.

PARALAJMËRIM:
Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me ofruesin tuaj të kujdesit shëndetësor përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose nëse keni një gjendje mjekësore.

Supplement Facts

Serving Size 1 Softgel

Amount Per Serving % Daily Value
Lutein (from Lutemax Free Lutein® marigold flower extract)

20 mg
*
OmniXan® Zeaxanthin

2 mg
*

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart