Search

In Stock

Niacin 500 MG 90 Tableta

Mbështet metabolizmin e karbohidrateve për të siguruar trupin me energji
Lëshimi i qëndrueshëm minimizon efektin e pakëndshëm të “skuqjes” së niacinës

1,900.00L

Niacina bën pjesë në grupin e vitaminave B, prodhohet dhe përdoret nga trupi për të kthyer ushqimin në energji, mbështet metabolizmin e karbohidrateve, për shëndetin kardiovaskular, ndihmon sistemin tuaj nervor, sistemin tretës dhe për lëkurë të shëndetshme. Të kesh mjaftueshëm niacinë në trup është e rëndësishme për shëndetin e përgjithshëm. Swanson Ultra Niacin Sustained Release mundëson që Niacina të lirohet gradualisht në trupin tuaj në proces prej 6-8 orë.

 

PËRDORIMI I SUGJERUAR:
Si një shtesë diete, merrni një tabletë në ditë me ushqim dhe ujë ose siç udhëzohet nga ofruesi juaj i kujdesit shëndetësor.

SHËNIM:
Niacina mund të shkaktojë skuqje të përkohshme të lëkurës, ndjesi shpimi gjilpërash dhe/ose kruajtje, veçanërisht kur merret me stomakun bosh.

PARALAJMËRIM:
Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve.

Supplement Facts

1 Tablet % Daily Value
Niacin (nicotinic acid)  500 mg NE 3,125%

Back to Top
Product has been added to your cart