Search

In Stock

Sommeil 125 ml

Sirupi PEDIAKID Sommeil ka përbërës natyralë aktivë për të ndihmuar të bini në gjumë dhe për të parandaluar zgjimin gjatë natës. Formula e tij e butë dhe qetësuese përmban ekstrakte kamomil, livando, borzilok dhe murriz, magnez, të cilët janë idealë për të relaksuar fëmijët dhe lehtësisht në kohën e gjumit. Ruani vigjilencën, për një rritje personale optimale.

1,050.00L

Ndihmon të bini në gjumë, Përmirëson cilësinë e gjumit.

Përmirëson cilësinë e gjumit dhe ju ndihmon të bini në gjumë

Ekstrakte bimësh për të favorizuar gjumin natyral.

Shurupi PEDIAKID Sommeil ka përbërës aktivë natyralë për t’ju ndihmuar të bini në gjumë dhe të parandaloni zgjimin gjatë natës. Formula e tij e butë dhe qetësuese është ideale për relaksimin e fëmijëve dhe lehtësisht para gjumit. Ruani vigjilencë, për rritje personale optimale.

Paketimi: Shishe 125 ml

Udhëzime: I përshtatshëm për foshnjat që fillojnë në fazën e parë të shkëputjes nga gjiri dhe më lart

Para moshës 5 vjeç: Merrni 5 ml para gjumit.

Pas 5 vjetësh: Merrni 10 ml para gjumit.

Trajtimi 1 deri në 2 muaj, i rinovueshëm disa herë në vit nëse është e nevojshme. I përshtatshëm për të rriturit e moshës 15+.

Paralajmërime: Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve. Mbroni nga nxehtësia dhe lagështia. Të shoqërohet me një dietë të ekuilibruar dhe të shëndetshme. Këshillohet fuqimisht të mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Preferohet të përdoret para datës së skadencës. Ruajeni në frigorifer dhe konsumojeni brenda 30 ditëve pas hapjes së parë.

Informacione:

Për 10 ml
Fibres prébiotiques d’acacia Fibregum™ 1,8 g
Extrait de fleur d’Oranger (Citrus sinensis)  170 mg
Extrait de Lavande (Lavandula angustifolia) 170 mg
Extrait de Camomille (Matricaria recutita) 170 mg
Extrait de Mélisse (Melissa officinalis) 170 mg
Extrait de Marjolaine (Origanum majorana) 170 mg
Extrait d’Aubépine (Crataegus monogyna) 170 mg
Magnésium 0,2 mg (AR*)
Manganèse  0,14 mg (AR*)
Phosphore  0,06 mg (AR*)

Back to Top
Product has been added to your cart