Search

In Stock

Sleep Essentials 60 Kapsula

Mbështet një gjumë të qetë dhe rigjenerues
Mund të ndihmojë në nxitjen e relaksimit dhe lehtësimin e tensionit nervor
Nxit një ndjenjë qetësie

990.00L

Jeni lodhur duke u rrotulluar dhe nuk po ju zë gjumi? Nëse keni problem me gjumin, provoni Sleep Essentials nuk do të zhgënjeheni! Kjo formulë e avancuar kombinon melatoninën, GABA-n me bimët relaksuese më efektive të natyrës, duke përfshirë kamomilin, valerian, passion flower, hops flower dhe të tjera.

PËRDORIMI I SUGJERUAR:
Si një suplement dietik, merrni një kapsulë perimesh para gjumit me 8 ons ujë.

PARALAJMËRIM:
Vetëm për të rriturit. Meqenëse melatonina mund të shkaktojë përgjumje, mos drejtoni një makinë ose përdorni pajisje të rënda pas marrjes. Mos e merrni këtë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe, keni një gjendje autoimune ose çrregullim depresiv ose jeni nën 16 vjeç. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara përdorimit nëse jeni duke përjetuar vështirësi të gjata të gjumit, keni një gjendje mjekësore ose nëse jeni duke marrë ndonjë medikament me recetë. Mbajeni larg fëmijëve. Mos e përdorni nëse vula është e thyer. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

Serving Size 1 Veggie Capsule

Amount Per Serving % Daily Value
Calcium (from calcium carbonate) 40 mg 3%
Magnesium (from magnesium oxide) 30 mg 7%
Valerian Root (Valeriana officinalis) 100 mg *
Chamomile (Matricaria recutita) (flower tops) 75 mg *
Hops Flower (Humulus lupulus) (strobiles) 75 mg *
Skullcap Extract 4:1 (Scutellaria lateriflora) (aerial parts) 75 mg *
L-Taurine 50 mg *
Passionflower (Passiflora incarnata) (aerial parts) 50 mg *
GABA (gamma-aminobutyric acid) 25 mg *
Melatonin 3 mg *

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart