Search

In Stock

Olioseptil Sinus 15 Kapsula

OLIOSEPTIL® Sinus është një kompleks vajrash esencialë 100% të pastër dhe natyralë të mikro-emulsifikuar, gjithashtu vaji ullirit me presion të ftohtë, në një kapsulë vegjetale. Ky kompleks përmban veçanërisht vaj esencial të mentes, i cili merr pjesë në higjienën dhe funksionimin optimal të sistemit të frymëmarrjes.

 

 

1,000.00L

Merr pjesë në higjienën dhe funksionimin optimal të sistemit të frymëmarrjes.

  • Merr pjesë në funksionet higjienike dhe optimale të sistemit të frymëmarrjes
  • Përmban Mint, Rosemary dhe Niaouli

OLIOSEPTIL® Sinus është një kompleks vajrash esencialë 100% të pastër dhe natyralë të mikro-emulsifikuar, gjithashtu vaji ullirit me presion të ftohtë, në një kapsulë vegjetale. Ky kompleks përmban veçanërisht vaj esencial të mentes, i cili merr pjesë në higjienën dhe funksionimin optimal të sistemit të frymëmarrjes.

Kutia me 15 kapsula vegjetale në paketë blister

Udhëzime për përdorim: 1 kapsulë në mëngjes, mesditë dhe mbrëmje para ngrënies për 5 ditë. Për zonat e ndjeshme, në pritje: 1 kapsulë në ditë në një program 15-ditor të përsëritet disa herë në vit.

Rekomandime: Të konsumohet mundësisht përpara datës së shënuar në paketim. Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve, nxehtësisë dhe lagështisë. Konsumojeni si pjesë e një diete të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një stili jetese të shëndetshëm. Rekomandohet të mos tejkalohet doza e rekomanduar. Rezervuar për të rriturit mbi 15 vjeç. Nuk rekomandohet për gratë shtatzëna dhe gjidhënëse pa këshilla mjekësore.

3 capsules:

Nutritional values  For 3 capsules
Complex of essential oils
  Including Rosemary ( Rosmarinus officinalis )
  Including Siberian fir ( Abies siberica ) 
  Including Niaouli ( Melaleuca quinquenervia )
  Including Ravintsara ( Cinnamomum camphora ) 
  Including Mint ( Mentha arvensis )  Including
  Lemon ( Citrus limonum )
  Including Clove ( Eugenia caryophyllata )
  150 mg
  30 mg
  30 mg
  24 mg
  21 mg
  15 mg
  15 mg
  15 mg

Back to Top
Product has been added to your cart