Search

In Stock

Rhodiola Rosea Root 100 Kapsula

  • Ndihmon në ruajtjen e niveleve të shëndetshme të energjisë
  • Bima adaptogjene ndihmon në promovimin e një përgjigjeje të shëndetshme ndaj stresit të përditshëm mendor dhe fizik
  • Formula Full Spectrum® përmban përbërës me bazë bimore pa përpunim të panevojshëm

1,300.00L

Swanson Full Spectrum Rhodiola Rosea Root është zgjedhja premium për të luftuar efektet mendore dhe fizike të stresit. Kjo barishte e fuqishme nga Swanson ndihmon në reduktimin e niveleve të hormoneve të stresit duke mbështetur nivelet e kimikateve kryesore të trurit të përfshira në rregullimin e humorit. Kapsulat tona të fuqishme përmbajnë 400 mg pluhur rrënjë rodiola dhe ofrojnë një mënyrë të shkëlqyer për të mposhtur sfidat mendore dhe fizike të kohërave stresuese.

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë në ditë me ujë.

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Mos e merrni këtë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji. Konsultohuni me ofruesin tuaj të kujdesit shëndetësor përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni duke marrë ilaçe ose keni një gjendje mjekësore.

Supplement Facts

Serving Size 1 Capsule

Amount Per Serving % Daily Value
Rhodiola Root (Rhodiola rosea)

400 mg
*

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart