Search

In Stock

Psyllium Husks 100 Kapsula

Një burim i fibrave të tretshme
Ndihmon me kapsllëkun e herëpashershëm
Promovon rregullsinë e zorrëve për shëndetin gastrointestinal
Ruan nivele të shëndetshme të kolesterolit

1,040.00L

Swanson Psyllium Husks është një burim fibrash që jo vetëm që ndihmon në ruajtjen e rregullsisë së zorrëve, por gjithashtu promovon shëndetin kardiovaskular!

Të përdorura për shekuj si pastrues i zorrës së trashë, përmbajtja e fibrave të tretshme të lëvozhgave të farave të psiliumit i bën ato një mjet të vlefshëm ushqyes për kolesterolin e shëndetshëm dhe mirëmbajtjen kardiovaskulare kur përdoren si pjesë e një diete të ulët në yndyrë të ngopur.

PËRDORIMI I SUGJERUAR:
Si një shtesë diete, merrni një kapsulë tri herë në ditë me një gotë të plotë 8 ons ujë.

PARALAJMËRIM:
Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Ky produkt duhet të merret me të paktën 8 ons lëng. Konsumimi i këtij produkti pa lëngje të mjaftueshme mund të shkaktojë mbytje. Mos e merrni këtë produkt nëse keni vështirësi në gëlltitje.

Supplement Facts

Serving Size 1 Capsule

Amount per Serving % Daily Value
Calories

5
Total Carbohydrate

1 g
0%†
Dietary Fiber

<1 g
2%†
Psyllium Seed Husk

610 mg
*

* Daily Value not established.

†Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.

Back to Top
Product has been added to your cart