Search

In Stock

Oti-Protect 30ml

Produkt për pastrimin e veshëve

1,200.00L

Pajisja mjekësore e klasit I sipas rregullores evropiane CE. Spraji PEDIAKID® Oti-Protect është i përshtatshëm për fëmijët e vegjël mbi 3 muajsh. Lubrifikon kanalin e veshit dhe favorizon hidratimin, duke ndihmuar në shpëlarjen e dyllit të veshit, grimcave të tjera të jashtme (pluhuri, bakteret) dhe ujin e mbetur nga kanali i veshit.

Formula ekskluzive PEDIAKID® Oti-Protect është bërë me përbërës 100% me burim natyral: Vaji i ullirit me cilësi farmaceutike kombinohet me vajin esencial të mentes. Për një kanal të veshit të pastër, pa dyll të tepërt ose bllokime.

Ndjenja freskuese e mentes. 30 ml sprej. Gryka e veshit e përfshirë.

Udhëzime: Ky produkt është i përshtatshëm për fëmijët e moshës 3 muajsh+. Shkundni produktin përpara përdorimit. Shtypni disa herë grykën derisa lëngu të dalë nga maja. Vendosni grykën e veshit në hyrje të kanalit të veshit dhe administroni dozën e duhur. Masazhoni butësisht bazën e veshit. Lëvizni kokën në njërën anë për të lehtësuar heqjen e lëngut dhe grimcave. Fshijeni me një pëlhurë të pastër. Përsëriteni procesin për veshin tjetër.

> Në rast të dyllit të tepërt të veshit: Spërkateni 1 deri në 2 herë në çdo kanal të veshit, 3 deri në 5 herë në ditë derisa dylli i veshit të hiqet plotësisht.
> Përdorimi parandalues, për të kufizuar grumbullimin e dyllit të veshit: Spërkateni 1 deri në 2 herë në çdo kanal të veshit një ose dy herë në javë.
> Përdorimi parandalues, para banjës ose çdo aktiviteti detar: Spërkateni 1 deri në 2 herë në çdo kanal të veshit përpara banjës ose aktivitetit detar.

Paralajmërime: Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve. Ruani në shishen origjinale në këmbë vertikalisht. Ruajeni në temperaturën e dhomës (<25°C). Mos e përdorni produktin nëse është i dëmtuar. Mos e përdorni pas datës së skadencës. Duhet të përdoret brenda 6 muajve nga hapja e parë. Mos e përdorni nëse keni mbindjeshmëri ose alergji ndaj një ose më shumë përbërësve të produktit. Mos e përdorni nëse daullja juaj e veshit është e dëmtuar ose e irrituar. Në dyshim, konsultohuni me mjekun tuaj përpara përdorimit.

Mos spërkatni në sy, hundë ose gojë.

Përbërësit: Vaj ulliri cilësor farmaceutik (99,95%), vaj esencial mente (0,05%). Ky produkt nuk përmban ujë ose konservues. Vaj ulliri i rafinuar me specifikime në përputhje me monografinë evropiane të farmakopisë (indeksi i acidit, peroksidi…).

Back to Top
Product has been added to your cart