Search

In Stock

Nez-Gorge 125 ml

Ndihmon në pastrimin dhe qetësimin e kanaleve të frymëmarrjes

1,050.00L

PEDIAKID® Nez-Gorge syrup kombinon përbërësit aktiv për të qetësuar dhe pastruar kanalet e frymëmarrjes ( hundë, fyt, bronke)  Bimët thyme, primrose and lime tree ekstrakt qetësojnë fytin përderisa mallow, elderberry, dhe gjinger ekstrakte qetësojnë funksionimin respiratorë. Vitamina C dhe kopër luajnë rrol në forcimin e imunitetit duke garantuar mbrojtje efektive natyrale e cila është esenciale. I aromatizuar me mjaltë dhe koncentrat natyral limoni.

Udhëzime:
Tundeni përpara përdorimit. Mund të përdoret në fazën e parë të shkëputjes nga gjiri.
Trajtim 1-mujor. Rinovohet disa herë në vit.

Para moshës 5 vjeç: 5 ml një ose dy herë në ditë, mundësisht në mëngjes.
Pas moshës 5 vjeç: 10 ml një ose dy herë në ditë, mundësisht në mëngjes.

Paralajmërim:
Ky produkt mund të përdoret edhe nga të rriturit e moshës 15+. Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve. Duhet të ruhet larg nxehtësisë dhe lagështisë. Të shoqërohet me një dietë të ekuilibruar dhe të shëndetshme. Këshillohet fuqimisht të mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Përdoret më së miri para datës së skadencës. Të ruhet në frigorifer dhe të konsumohet brenda 30 ditëve nga hapja e parë.

Supplement facts:

4 teaspoons (20 ml)
Vitamin C 25 mg (31% AR)
Copper  0,30 mg (15% AR)
Zinc 0,30 mg (3% AR)
Thyme extract 245 mg
Primrose extract 245 mg
Mallow extract 245 mg
Elderberry extract 245 mg
Lime tree flower extract 245 mg
Acerola extract  245 mg
Ginger extract  245 mg
Propolis extract  245 mg

Back to Top
Product has been added to your cart