Search

In Stock

Nervosite 125 ml

Promovon relaksimin dhe ndihmon ne uljen e nervozizmit

  • Passiflora, lemon balm, common hop, orange blossom extracts
  • Favorizon relaksiminin redukton nervozen

Sirupi PEDIAKID® Nervosité lidh përbërës aktivë natyralë (Passiflora, balsam limoni, hop i zakonshëm, lule portokalli) për të reduktuar sjelljen e acaruar dhe çekuilibrin emocional të fëmijëve si humori i keq, nervozizmi i shkaktuar nga jeta moderne. Vitamina B6 përmirëson funksionet e shëndetshme të sistemit nervor

 

1,050.00L

Promovon relaksimin dhe ndihmon ne uljen e nervozizmit

  • Passiflora, lemon balm, common hop, orange blossom extracts
  • Favorizon relaksiminin redukton nervozen

Sirupi PEDIAKID® Nervosité lidh përbërës aktivë natyralë (Passiflora, balsam limoni, hop i zakonshëm, lule portokalli) për të reduktuar sjelljen e acaruar dhe çekuilibrin emocional të fëmijëve si humori i keq, nervozizmi i shkaktuar nga jeta moderne. Vitamina B6 përmirëson funksionet e shëndetshme të sistemit nervor

Shishe 125 ml

Një risi ekskluzive: Nektari Agave

Më i butë dhe më i hollë se mjalti se perimet me sheqer të prodhuara në Meksikë përmbahen në të gjitha formulimet e shurupit PEDIAKID®. Përbëhet nga sheqerna natyralë, të parafinuar, duke i dhënë cilësi të veçanta ushqyese.

Pa gluten – Pa alergjen – Pa përbërës me origjinë shtazore – Pa OMGJ – Pa shije apo ngjyra artificiale – Pa konservues

Udhëzime: Mund të përdoret duke filluar nga faza e parë e heqjes nga gjiri e lart.

  • Para 5 vjeç: 5 ml në mëngjes dhe në mesditë pas ngrënies.
  • Pas 5 vjetësh: 10 ml lugë çaji në mëngjes dhe në mesditë, pas ngrënies.

Trajtim 1 deri në 2 muaj. Rinovohet disa herë në vit nëse është e nevojshme. I përshtatshëm për të rriturit e moshës 15+.

Paralajmërim: Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve. Të ruhet larg nxehtësisë dhe lagështisë. Të shoqërohet me një dietë të ekuilibruar dhe të shëndetshme. Këshillohet fuqimisht të mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Më e mira para datës së skadencës. Të ruhet në frigorifer dhe të konsumohet brenda 30 ditëve pas hapjes së parë.

Informations nutritionnelles moyennes :

Informations nutritionnelles moyennes 4 cuillères à café (20 ml)*
Fibres prébiotiques d’acacia Fibregum™ 3.6 g
Extrait de Houblon (Humulus lupulus) 365 mg
Extrait de Mélisse (Melissa officinalis)  365 mg
Extrait de Fleur d’Oranger (Citrus sinensis)  365 mg
Extrait de Passiflore (Passiflora incarnata)  365 mg
Extrait de Gentiane (Gentiana lutea)  365 mg
Vitamine B6 1.4 mg (100% AR)
Magnésium 0.4 mg (AR*)
Phosphore  0.12 mg (AR*)

Back to Top
Product has been added to your cart