Search

In Stock

Mafloril 30 Kapsula

Suplement ushqimor i bazuar në probiotikë dhe fibër akacie prebiotike, për të mbështetur mikrobiotën e zorrëve.

1,790.00L

Suplement ushqimor i bazuar në probiotikë dhe fibër akacie prebiotike, për të mbështetur mikrobiotën e zorrëve.

Sistemi tretës strehon 50% të potencialit mbrojtës të trupit kundër agjentëve të huaj.

Ai përmban 100,000 miliardë baktere thelbësore “të mira”. Kjo florë endogjene e zorrëve është shumë e ndjeshme ndaj ndryshimeve: një dietë e larmishme ose e modifikuar dobët, stresi i përditshëm etj. mund ta çekuilibrojë atë.

Udhëzime për përdorim: 1 kapsulë në ditë, mundësisht në mëngjes me stomak bosh ose ndërmjet vakteve, me një gotë ujë.

Rekomandime: Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve. Ruajeni në temperaturën e dhomës, larg nxehtësisë dhe lagështisë. Të konsumohet si pjesë e një diete të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një stili jetese të shëndetshëm. Rekomandohet të mos tejkalohet doza e rekomanduar. Konsumimi më i mirë para fundit: shih në paketim.

Përbërësit: niseshte misri, kapsulë vegjetale (HPMC), kompleks fermenti laktik (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium animalis lactis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve, Lacticaseibacillus paracasei, Lactiplantibacillus plantarum™, Lacticaber.

Informations nutritionnelles moyennes 1 gélule
Ferments lactiques

Dont :

 • Lactiplantibacillus plantarum 14D
 • Bifidobacterium animalis lactis Bi1
 • Bifidobacterium breve Bbr8
 • Bifidobacterium bifidum SP9
 • Lactobacillus acidophilus LA3
 • Lacticaseibacillus paracasei IMC502
 • Lacticaseibacillus rhamnosus IMC501
 • Fibres d’Acacia – FibregumTM
10 milliards UFC

.

 • 4 milliards UFC
 • 2.5 milliards UFC
 • 2.5 milliards UFC
 • 250 millions UFC
 • 250 millions UFC
 • 250 millions UFC
 • 250 millions UFC
 • 50 mg

Back to Top
Product has been added to your cart