Search

In Stock

Lion’s Mane Mushroom 60 Kapsula

  • Mbështet shëndetin e ekuilibruar mendor dhe të përgjithshëm
  • Ruan një ndjenjë qetësie ndërsa qëndron vigjilent
  • Inkurajon sintezën e faktorit të rritjes nervore për rritjen dhe mirëmbajtjen e qelizave nervore

1,400.00L

Mprehni avantazhin tuaj mendor dhe mbështesni mirëqenien e përgjithshme me fuqinë e Swanson Full Spectrum Lion’s Mane Mushroom. Për qindra vjet, kërpudha e krive të luanit është vlerësuar në të gjithë Kinën dhe Japoninë si një delikatesë kulinare, si dhe një ushqim funksional, i njohur për të mbështetur shëndetin mendor dhe vigjilencën. Të njohura se përmbajnë shumë antioksidantë dhe komponime të tjera të dobishme, hulumtimi i ri po shqyrton përbërësit e njohur si erinacina. Erinacinet janë në gjendje të kalojnë pengesën gjaku-tru dhe mund të nxisin shëndetin e trurit dhe qelizave nervore, si dhe të mbështesin sistemin nervor qendror (CNS).

Erinacinet nxisin sintezën e faktorit të rritjes nervore (NGF) i cili promovon rritjen dhe mirëmbajtjen e shëndetshme të qelizave nervore. Sistemi juaj nervor luan një rol në pothuajse çdo aspekt të jetës së përditshme, si frymëmarrja dhe ecja, kështu që ruajtja e shëndetit të SNQ-së është integrale në mirëqenien tuaj më themelore të trupit.

Ne ofrojmë spektrin e plotë të krive të luanit në kapsula të përshtatshme, në mënyrë që të merrni me vete përfitimet e kërpudhave kudo që të shkoni. Produkti ynë me spektër të plotë ofron të gjitha komponimet mbështetëse që gjenden në trupat frutorë të grisë së luanit pa ndonjë përpunim të panevojshëm.

PËRDORIMI I SUGJERUAR:
Si një shtesë diete, merrni një kapsulë dy herë në ditë me ujë.

PARALAJMËRIM:
Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me ofruesin tuaj të kujdesit shëndetësor përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore.

Supplement Facts

Serving Size 1 Capsule

Amount Per Serving % Daily Value
Lion’s Mane Mushroom (Hericium erinaceus) (fruiting bodies)

500 mg
*

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart