Search

In Stock

Gotu Kola 435 MG 60 Kapsula

  • Për shëndetin e trurit, vëmendje dhe kujtesë
  • Mbështet shëndetin e enëve të gjakut dhe rrjedhjen e gjakut
  • Promovon qarkullim të shëndetshëm dhe vitalitet të përgjithshëm

1,000.00L

Swanson Gotu Kola është bimë e përdorur tradicionalisht për shëndetin e trurit dhe trupit. E përdorur për shekuj si një tonik kujtese, promovon qarkullim të shëndetshëm të gjakut dhe për të rritur vitalitetin e përgjithshëm. Është e pasur me vitamina A, C, E, K, magnez dhe përbërës të tjerë të cilat mbështesin punën e transmetuesve nervorë promovojnë shëndetin vaskularë. Çdo kapsulë siguron 435 mg pluhur të pastër të bimës gotu kola.

PËRDORIMI I SUGJERUAR:
Si një shtesë diete, merrni një kapsulë në ditë me ushqim dhe ujë ose përgatiteni si çaj.

PARALAJMËRIM:
Vetëm për të rriturit. Mos e merrni këtë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni duke marrë ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Mos e përdorni nëse vula është e thyer. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

1 Capsule % Daily Value
Gotu Kola (Centella asiatica) (aerial parts) 435 mg

Back to Top
Product has been added to your cart