Search

In Stock

Gommes Omega 3

Merr pjesë në rritjen dhe zhvillimin normal të fëmijëve, mbështet funksionin kognitiv

  • E pasur me omega 3
  • Vitaminat A, B5, B6, E dhe zink
  • Formulë praktike me një shije të shijshme

PEDIAKID® Omega 3 Goma përtypëse përmban vaj liri e pasur me Omega 3, Vitamin E, B5 dhe B6, Vitamin A dhe zink për rritje normale dhe zhvillim të mirë të fëmijëve. Mbështet funksionet kognitive koncentrim, kujtesë, mbështet zhvillimin normal të sistemit nervor, me shije natyrale të limonit, shije të cilën fëmijët nuk do ta refuzojnë.

 

900.00L

Merr pjesë në rritjen dhe zhvillimin normal të fëmijëve, mbështet funksionin kognitiv

  • E pasur me omega 3
  • Vitaminat A, B5, B6, E dhe zink
  • Formulë praktike me një shije të shijshme

PEDIAKID® gommes oméga 3 janë bërë me pektin molle. Ato janë pa gluten, pa laktozë dhe nuk përmbajnë konservues ose ngjyrues artificial dhe aromë.

Suplement gomë përtypëse në formë ariu i pasur me omega 3, vitamina dhe zink.

Gjatë vitit shkollor, aktiviteti intelektual mund të jetë shumë kërkues për fëmijët (përqendrimi, kujtesa, trajnimi…). Kjo është arsyeja pse gomat PEDIAKID oméga 3 përmbajnë vaj liri të pasur me omega 3 (si acidi alfa-linoleik), duke favorizuar një zhvillim të shëndetshëm. Ato janë gjithashtu të pasura me vitamina E, B5, B6, A dhe zink të cilat mbështesin funksionet njohëse si kujtesa (zinku), shikimi (vitamina A), sinteza e neurotransmetuesve (vitamina B5) dhe funksionimi i sistemit nervor (vitamina B6).

Pa gluten – pa laktozë. Nuk përmbajnë konservues ose ngjyrues artificial dhe aroma. Formula argëtuese dhe praktike e krijuar posaçërisht për fëmijët.

Prodhuar me pektin molle – Aromë natyrale limoni. Paketim 60 gummies.

Udhëzime: I përshtatshëm për fëmijët e moshës 3+. Merrni 2 goma në ditë.

Mund të përdoret nga të rriturit e moshës 15+.

Paralajmërim: Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve. Ruajeni në temperaturën e dhomës. Mbroni nga lagështia. Të shoqërohet me një dietë të ekuilibruar dhe të shëndetshme. Këshillohet fuqimisht të mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Përdoret më së miri para datës së skadencës.

Supplement facts:

2 gummies (4.6 g)
Flaxseed oil (Linum usitatissimum)  46 mg
Including Omega 3 (alpha-linolenic acid 23 mg
Vitamin A  120 μg (15% DV)
Vitamin E  4 mg (33% DV)
Vitamin B5  6 mg (100% DV)
Vitamin B6  1.4 mg (100% DV)
Zinc 1.5 mg (15% DV)

Back to Top
Product has been added to your cart