Search

In Stock

Extra Strength Melatonin 60 Kapsula

  • Ndihmon në mbështetjen e një cikli të shëndetshëm gjumë-zgjim
  • Mund të rivendosë modelet normale të gjumit
  • Nivelet e duhura të melatoninës janë të lidhura me njohjen e shëndetshme dhe menaxhimin e stresit

950.00L

A ju shmangen Zzz-të që ju nevojiten? Rivendosni orarin tuaj të gjumit dhe zgjimit në rrugën e duhur me Swanson Extra Strength Melatonin. Çdo kapsulë jep një melatoninë të fuqishme prej 5 mg për të ndihmuar në rivendosjen e modeleve normale të gjumit.

Pra, çfarë është melatonin? Është një hormon i prodhuar natyrshëm nga gjëndra pineale që sinjalizon trupin kur është koha për të fjetur. Fatkeqësisht, ky prodhim mund të ndërpritet nga faktorë të shumtë, duke përfshirë moshën, udhëtimin, punën me turne dhe më shumë. Shtimi i një suplementi melatonine në rutinën tuaj të natës mund të ndihmojë në mbështetjen e niveleve të shëndetshme në trup, në mënyrë që të merrni gjumin rigjenerues që ju nevojitet.

Studimet kanë treguar se 1 deri në 5 mg melatonin në ditë mund të mbështesin një ritëm të shëndetshëm cirkadian, të përmirësojnë cilësinë e gjumit dhe t’ju ndihmojnë të qëndroni në gjumë më gjatë. Swanson ofron një sërë fuqish melatonine – nga një dozë 500 mcg për ata që sapo kanë filluar te opsioni ynë Triple Strength 10 mg për ata që kanë nevojë për ndihmë shtesë. Gjeni atë të duhurin për ju dhe shkoni në vendin e ëndrrave.

PËRDORIMI I SUGJERUAR:
Si një shtesë diete, merrni një kapsulë me ujë gjysmë ore para gjumit.

PARALAJMËRIM:
Vetëm për të rriturit. Meqenëse melatonina mund të shkaktojë përgjumje, mos drejtoni një makinë ose përdorni pajisje të rënda pas marrjes. Mos e merrni këtë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, keni një gjendje autoimune ose një çrregullim depresiv ose jeni nën 16 vjeç. Konsultohuni me ofruesin tuaj të kujdesit shëndetësor përpara përdorimit nëse jeni duke përjetuar vështirësi të gjata të gjumit, keni një gjendje mjekësore ose nëse jeni duke marrë ndonjë medikament me recetë.

Supplement Facts

Serving Size 1 Capsule

Amount Per Serving % Daily Value
Melatonin

5 mg
*

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart