Search

In Stock

Effines Appetit Control 60 Kapsula

Disa njerëz kanë vështirësi të kontrollojnë peshën e tyre për shkak të oreksit të tyre të mirë ose dëshirave të tyre për ëmbëlsirat.

1,210.00L

Disa njerëz kanë vështirësi të kontrollojnë peshën e tyre për shkak të oreksit të tyre të mirë ose dëshirave të tyre për ëmbëlsirat.

APPETIT CONTROL përmban:

Ekstrakti i Garcinias i cili ndihmon në kontrollin e oreksit duke reduktuar ndjenjën e urisë dhe në këtë mënyrë mund të mbështesë efektivitetin e një diete të destinuar për humbje peshe.
Ekstrakti i gjimnemës i cili ndihmon në kontrollin e peshës duke reduktuar oreksin, dëshirën për sheqer dhe marrjen e kalorive.
Krom, i cili kontribuon në metabolizmin normal të makronutrientëve dhe ruajtjen e niveleve normale të sheqerit në gjak.
Suplement ushqimor i bazuar në ekstrakte të Solanum, tuberosum, Gymnema, garnicia; triptofanit dhe kromit.

Udhëzime për përdorim: 3 kapsula në ditë, mundësisht 1 para çdo vakti kryesor (1 orë deri në 30 minuta më parë), me një gotë ujë.

Përbërësit: Ekstrakte bimore (Gymnema sylvestris – gjethe, të titruara në acid gymnemic; Solanum tuberosum – zhardhokët, të titruar në PI2 (Slendesta™*), mbështetje: celulozë mikrokristaline; Garcinia cambogia – fruta, të titruar në acid hidroksicitrik); Agjent përforcues: maltodekstrinë, kapsulë bimore 100% me origjinë natyrale (pullulan, ngjyrues natyral: kompleks bakri i klorofilinave), L-Tryptofan, emulsifikues: stearat magnezi, agjent kundër ngjitjes: silicë, pikolinat kromi.

Informations nutritionnelles moyennes Pour 3 gélules
Extrait de feuilles de Gymnema sylvestris 225 mg
Titré en acide gymnémique  55 mg
Slendesta™ (extrait de tubercules Solanum tuberosum)  150 mg
Titré en PI2  7,5 mg
Extrait de Garcinia cambogia  105 mg
Titré en HCA  50 mg
L-Tryptophane  75 mg
Chrome  25 μg (62,5% AR)

Back to Top
Product has been added to your cart