Search

In Stock

DHEA 50 MG 120 Kapsula

  • Promovon ekuilibrin e shëndetshëm hormonal
  • Mbështet rregullimin e humorit
  • Mbështet dëshirën seksuale dhe libidon
  • Shëndetin e kockave

2,820.00L

Dehydroepiandrosterone (DHEA) është hormon  i cili gjendet natyrshëm në organizëm nga gjëndrat mbiveshkore.  Nivelet e DHEA në organizëm zvogëlohen pas moshës 30 vjeçare prandaj rekomandohet të merret në formë të suplementeve.  Është shumë e rëndësishme të mbahen nivelet e duhura të DHEA në organizëm pasi që ndërlidhet me shumë procese.

Swanson DHEA ofron një gamë të gjerë përfitimesh regjeneruese për burrat dhe gratë, nga forca e kockave te energjia seksuale deri te vitaliteti i përgjithshëm. Është një precursor i estrogjenit dhe testosteronit. Çdo kapsulë jep 25 mg DHEA. Rizbuloni dëshirën tuaj për jetën me mbështetjen hormonale të DHEA!.

PËRDORIMI I SUGJERUAR:
Si një shtesë diete, merrni një kapsulë në ditë me ujë.

PARALAJMËRIM:
JO PËR PËRDORIM NGA INDIVIDËT NË MOSHËN NË 18 VJEÇ. MOS E PËRDORNI NËSE JENI SHTATZANË OSE GJEDHJENI.
Nuk rekomandohet për gratë nën moshën 35 vjeç. Konsultohuni me një mjek ose një profesionist të licencuar dhe të kualifikuar të kujdesit shëndetësor përpara se të përdorni këtë produkt nëse keni ose keni një histori familjare të kancerit të prostatës, zmadhimit të prostatës, sëmundjeve të zemrës, kolesterolit të ulët “të mirë” (HDL), ose nëse jeni duke përdorur ndonjë suplement tjetër dietik, ilaç me recetë ose ilaç pa recetë. Mos e tejkaloni shërbimin e rekomanduar. Tejkalimi i shërbimit të rekomanduar mund të shkaktojë efekte serioze negative shëndetësore. Efektet anësore të mundshme përfshijnë aknet, rënien e flokëve, rritjen e qimeve në fytyrë (te femrat), agresivitetin, nervozizmin dhe rritjen e niveleve të estrogjenit. Ndërprisni përdorimin dhe telefononi menjëherë një mjek ose profesionist të kualifikuar e të kualifikuar të kujdesit shëndetësor nëse keni rrahje të shpejta të zemrës, marramendje, shikim të paqartë ose simptoma të tjera të ngjashme

Supplement Facts

1 Capsule % Daily Value
DHEA (dehydroepiandrosterone) 50 mg *

Back to Top
Product has been added to your cart