Search

In Stock

Colicillus Bebe Pika 8 ml

Parandalon ngërçet e barkut tek te sapolindurit
  • 2 tipe te probiotikeve : 1 bilion probiotik te garantuara per doze
  • Lactobacillus rhamnosus GG + Lactobacillus reuteri

Flora e zorrëve pret 50% të mbrojtjes natyrore dhe luan një rol të madh në tretje. Flora intestinale e foshnjave është ende e papjekur dhe mund të jetë e ndjeshme ndaj çështjeve të ndryshme (marrja e antibiotikëve, ndryshimi i dietës, virusi) që çojnë në shqetësime abdominale (diarre). Probiotikët këshillohen fuqimisht për të sapolindurit pasi forcojnë florën endogjene.

1,400.00L

Parandalon ngërçet e barkut tek te sapolindurit
  • 2 tipe te probiotikeve : 1 bilion probiotik te garantuara per doze
  • Lactobacillus rhamnosus GG + Lactobacillus reuteri

Flora e zorrëve pret 50% të mbrojtjes natyrore dhe luan një rol të madh në tretje. Flora intestinale e foshnjave është ende e papjekur dhe mund të jetë e ndjeshme ndaj çështjeve të ndryshme (marrja e antibiotikëve, ndryshimi i dietës, virusi) që çojnë në shqetësime abdominale (diarre). Probiotikët këshillohen fuqimisht për të sapolindurit pasi forcojnë florën endogjene.

Ky suplement dietik përmban 2 lloje probiotikësh, Lactobacillus rhamnosus GG et Lactobacillus reuteri LR02, të përzgjedhur për efektivitetin e tyre. Siguroni 1 miliardë qeliza probiotike në ditë për fëmijët.

Pa gluten. Pa laktozë. Pa OMGJ. Pa alergjen. Mos përmbajnë konservues apo aromatizues.

Shishe 8 ml me shiringë matëse – aromë neutrale

Drejtimet: Për herë të parë duke përdorur këtë produkt: vidhosni kapakun (edhe pasi unaza plastike të prishet) për të çliruar pluhurin në shishe. Tundeni mirë që të përzihet. Zhvidhosni dhe vendosni kapakun me shiringë.

Përdorimi pasues: shkundni balonën butësisht përpara përdorimit. Tërhiqeni 0,5 ml të produktit duke përdorur shiringën. Mund të merret e pastër (drejtpërsëdrejti në gojë ose me lugë) ose të përzier me një pije (temperatura nuk duhet të kalojë 37°C).

Trajtim 15-ditor, 1 dozë në ditë. I përshtatshëm për të sapolindurit dhe të vegjëlit.

Paralajmërime: Të ruhet jashtë mundësive të fëmijëve, të mbrojtur nga nxehtësia dhe lagështia. Të shoqërohet me një dietë të ekuilibruar dhe të shëndetshme. Këshillohet fuqimisht të mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Përdoret më së miri para datës së skadencës.

Informations nutritionnelles moyennes  Pour 1 dose (0,5 ml)
Lactobacillus rhamnosus GG 500 millions ufc*
Lactobacillus reuteri LR02  500 millions ufc*

Back to Top
Product has been added to your cart