Search

In Stock

Calcium Citrate 60 Kapsula

  • Ndihmon në ndërtimin dhe mbështetjen e kockave të forta
  • Forma shumë e absorbueshme e kalciumit
  • Lëndë ushqyese thelbësore për funksionin e zemrës, muskujve dhe nervave

750.00L

Citrati i kalciumit është një nga format më të absorbueshme të kalciumit shtesë. Për ata që kërkojnë një Citrate Kalciumi të pastër pa shtuar magnez, vitaminë D ose lëndë ushqyese të tjera, ne ju paraqesim këto kapsula ekonomike 200 mg. Gjithçka që dëshironi, asgjë që nuk bëni, me një çmim të shkëlqyeshëm. Ky është një plotësim i zgjuar.

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë dy herë në ditë me vakte.

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me ofruesin tuaj të kujdesit shëndetësor përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore.

Mbajeni larg fëmijëve. Mos e përdorni nëse vula është e thyer. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

Serving Size 1 Capsule

Amount Per Serving % Daily Value
Calcium (from calcium citrate)

200 mg
15%

Other ingredients: Gelatin, magnesium stearate.

Back to Top
Product has been added to your cart