Search

In Stock

Appetit Tonus 125 ml

PEDIAKID Appétit-Tonus rekomandohet fuqimisht për fëmijët me mungesë oreksi.
Shurupi kombinon përbërës aktivë natyralë që stimulojnë oreksin, duke rritur kështu shtimin në peshë.
Gjithashtu kontribuon në uljen e lodhjes dhe përmirësimin e vitalitetit (fenugreek dhe kurkuma të lidhura me vitaminat C dhe B12).

900.00L

PEDIAKID Appétit-Tonus rekomandohet fuqimisht për fëmijët me mungesë oreksi.
Shurupi kombinon përbërës aktivë natyralë që stimulojnë oreksin, duke rritur kështu shtimin në peshë.
Gjithashtu kontribuon në uljen e lodhjes dhe përmirësimin e vitalitetit (fenugreek dhe kurkuma të lidhura me vitaminat C dhe B12).

Udhëzime: I përshtatshëm për fëmijët në fazën e parë të shkëputjes nga gjiri dhe lart.

Para 5 vjeç: Merrni 5 ml, 2 herë në ditë pas ngrënies.
Pas 5 vjetësh: Merrni 10 ml,  2 herë në ditë pas ngrënies.
Trajtim 1 deri në 2 muaj. Të përshtatshme për të rritur të moshave 15+.

Paralajmërim: Të ruhet larg nxehtësisë dhe lagështisë. Të shoqërohet me një dietë të ekuilibruar dhe të shëndetshme. Këshillohet fuqimisht të mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Ky produkt nuk rekomandohet për gratë shtatzëna. Më e mira para datës së skadencës. Të ruhet në frigorifer dhe të konsumohet brenda 30 ditëve nga hapja e parë.

Back to Top
Product has been added to your cart