Search

In Stock

Aloe Vera Gel 1L

  • Ofron 10 g xhel të gjetheve të brendshme të aloe për njëmirëqenieje të përgjithshme shëndetësore;
  • Tonik tradicional për shëndetin e tretjes;
  • Mund të përdoret direkt për të qetësuar  lëkurën në rastet e diegies nga dielli, lëndimet, alergjitë, redukton striet, ngadalsimin e plakjes.
  • Mbështet metabolizmin e shëndetshëm të glukozës në gjak

1,720.00L

Swanson Aloe Vera Gell nga gjethja është tonik i jashtëzakonshëm tretës dhe qetësues i digjestionit.
Gjithashtu një mbrojtës i shkëlqyer i lëkurës, qetëson atë në rastet e diegies nga dielli, lëndimet, alergjitë, redukton striet, ngadalsimin e plakjes.

Përshkrimi i Produktit:

  • Ofron 10 g xhel të gjetheve të brendshme të aloe për njëmirëqenieje të përgjithshme shëndetësore;
  • Tonik tradicional për shëndetin e tretjes;
  • Mund të përdoret direkt për të qetësuar  lëkurën në rastet e diegies nga dielli, lëndimet, alergjitë, redukton striet, ngadalsimin e plakjes.
  • Mbështet metabolizmin e shëndetshëm të glukozës në gjak

Përdorimi i sugjeruar: Si një suplement dietik, pini 60ml një deri në dy herë në ditë. Mund të përzihet me ndonjë lëng frutash ose perimesh. Për përdorim të jashtëm të aplikohet direkt në lëkurë. Të ruhet në frigorifer pas hapjes.

Paketimi: 1 L

Paraljmërim: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore.

Supplement Facts

% Daily Value
Sodium 10 mg <1%
Aloe Vera (10:1 concentrate) (inner gel) 10 grams *

Back to Top
Product has been added to your cart