Search

rounds

NEW

SonicX900
Electrical Brush

Now with special price -30%

 • Anti-Bacterial
 • Anti-Virus

Shop now

NEW

NEW

New stylish colors
now available!

Choose a color that really matches
your personality

Shop now

Effective and reliable
protection for your teeth

The brush handle fits perfectly in the hand, is slim and beautifully made.

icon

Health Certificate 2000 -
professional care

The highest quality and protection for your
teeth
icon

Sonic cleaning
and whitening power

At the same time, it protects and whitens
icon

3 types
of cleaning tips

Round, rectangular and super-wide

Your one and only
online pharmacy!

Only this week 30% to 50% cheaper!

 • Up to 5 users simultaneously
 • Has HEALTH certificate

About

Choose your style

Rhodiola Rosea Root 100 Kapsula

1,300.00L
 • Ndihmon në ruajtjen e niveleve të shëndetshme të energjisë
 • Bima adaptogjene ndihmon në promovimin e një përgjigjeje të shëndetshme ndaj stresit të përditshëm mendor dhe fizik
 • Formula Full Spectrum® përmban përbërës me bazë bimore pa përpunim të panevojshëm

Calcium Citrate 60 Kapsula

750.00L
 • Ndihmon në ndërtimin dhe mbështetjen e kockave të forta
 • Forma shumë e absorbueshme e kalciumit
 • Lëndë ushqyese thelbësore për funksionin e zemrës, muskujve dhe nervave

Artrogenol 60 Kapsula

1,170.00L
 • Promovon komoditetin dhe lëvizshmërinë e kyçeve
 • Ndihmon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ
 • Pa alergjen – Pa gluten – Pa OMGJ –

Join our newsletter and get $20 discount!

Follow @MYMEDI on instagram

Can not refresh Instagram token. It may be incorrect.Instagram has returned invalid data.
Back to Top
Product has been added to your cart