Search

In Stock

Just One Multi with Iron 30 Tableta

  • Ofron një furnizim të plotë ditor me 15 vitamina dhe minerale thelbësore
  • Mbron kundër varfërimit të lëndëve ushqyese të shkaktuara nga stresi dhe ndihmon në plotësimin e boshllëqeve ushqyese në dietë
  • Për ruajtjen dhe regjenerimin e shëndetit
  • Për të përmirësuar rezistencën e organizmit, kur sistemi imun ka nevojë për më tepër përkrahje

640.00L

Një “policë sigurimi” e shkëlqyer ushqimore për t’u siguruar që nevojat tuaja bazë plotësohen, Swanson Just One Complete Multi ofron furnizim të plotë të ditor me 15 vitamina dhe minerale themelore, duke përfshirë të gjithë vitaminat e grupit B dhe hekurin, në një tabletë të përshtatshme. Është një mënyrë e shkëlqyer për të mbuluar bazat tuaja ushqyese çdo ditë paketimi 130 tableta ekonomike dhe e përshtatshme për gjithë familjen.

PËRDORIMI I SUGJERUAR:
Si një shtesë diete, merrni një tabletë në ditë me ujë. Gratë që janë shtatzënë ose kanë gjasa të mbeten shtatzënë nuk duhet të kalojnë dozën e rekomanduar.

PARALAJMERIM:
Mbidoza aksidentale e produkteve që përmbajnë hekur është shkaku kryesor i helmimit fatal te fëmijët nën 6 vjeç. Mbajeni këtë produkt jashtë mundësive të fëmijëve. Në rast mbidozimi aksidental, telefononi menjëherë një mjek ose qendrën e kontrollit të helmeve.  Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt tjetër, nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe, veçanërisht ilaçe për hollimin e gjakut ose keni një gjendje mjekësore.

Supplement Facts

1 Tablet % Daily Value
Vitamin A (as acetate) 1,500 mcg RAE 167%
Vitamin C (as ascorbic acid) 90 mg 100%
Vitamin D (as cholecalciferol) 10 mcg 50%
Vitamin E (as d-alpha tocopheryl succinate)20 mg 133%
Vitamin K (from phylloquinone) 25 mcg 21%
Thiamin (as thiamin mononitrate) (vitamin B1)2.3 mg 192%
Riboflavin (vitamin B2) 2.6 mg 200%
Niacin (as Niacinamide) 20 mg NE 125%
Vitamin B6 (as pyridoxine HCI) 3 mg 176%
Folate 667 mcg DFE (400 mcg folic acid) 167%
Vitamin B12 (as cyanocobalamin) 9 mcg 375%
Biotin 25 mcg 83%
Pantothenic Acid (as d-calcium pantothenate)10 mg 200%
Calcium (from calcium carbonate) 162 mg 12%
Iron (from ferrous fumarate) 27 mg 150%
Iodine (from potassium iodide) 150 mcg 100%
Magnesium (from magnesium oxide) 100 mg 24%
Zinc (from zinc sulfate) 15 mg 136%
Selenium (from sodium selenate) 25 mcg 45%
Copper (from copper gluconate) 2 mg 222%
Manganese (from manganese sulfate) 5 mg 217%
Chromium (from chromium chloride) 25 mcg 71%
Molybdenum (from sodium molybdate) 25 mcg 56%
Potassium (from potassium chloride) 57.2 mg 1%

Back to Top
Product has been added to your cart